Find din drømmebil blandt de 290 milioner biler i USA

Klassiske biler, youngtimers, veteranbiler, nye biler og elbiler

Import af brugte biler fra USA

USA er er det største bilmarkedet i den vestlige verden, med over 290 milioner biler. Derfor er det her i USA, at du finder det største udvalg af brugte biler. I mange stater klimaet helt ideelt i forhold til at finde biler uden problemer med rust. Desuden har bilerne i USA et noget højre udstyrsniveau i forhold til bilerne i Europa, det gælder eksempelvis også biler importeret til USA fra Tyskland. Der findes alle de biltyper du kan ønske dig, lige fra de klassiske biler, veteranbiler, youngtimers til helt nye biler.

Amerikanske, europæiske og japanske bilmærker

Blandt de klassiske amerikanerbiler finder du for eksempel Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette, Chevrolet Chevelle SS, Dodge Challenger, Dodge Charger, Buick Riviera og Pontiac GTO. Der er selvfølgelig også de populære pickup trucks, som er den mest solgte biltype i USA. Blandt de klassiske pickup trucks er blandt andet Ford F serien, Chevrolet C/K serien og Dodge Ram.

Søger du en europæisk eller japansk bil er udvalget ligeledes meget stort. De europæiske og japanske bilmærker har et solidt tag i det amerikanske marked – flere af dem med egne fabrikker i USA. Mulighederne for at finde den rigtige importbil langt større i USA, end i europa. Det er blandt andet mærker som Porsche, Mercedes-Benz, BMW, VW, Nissan (Datsun), Toyota og Honda.

 

Hvad koster en klassik bil i USA?

Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen – du får hvad du betaler for. Her er nogle eksempler på, hvad en klassisk amerikanerbil koster. Bemærk at der udover bilens pris vil være nogle øvrige omkostninger. Du kan se priserne på siden hvad koster det?

Hvad koster en Porsche 911 fra 1977? Se pris eksempler USA-importen.

Ford Mustang
Ford Mustang Coupe i god stand, årgang 1965 til 1970 koster fra 15.000 dollars.

Hvad koster en Porsche 911 fra 1977? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet Bel-Air
Chevrolet Bel-Air i god stand, årgang 1955 til 1957 koster fra 25.000 dollars.

Hvad koster en Porsche 911 fra 1977? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet Corvette (C2)
Chevrolet Corvette (C2), anden generation, i god stand, årgang 1963 til 1967 koster fra 40.000 dollars.

Hvad koster en Porsche 911 fra 1977? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet Corvette (C3)
Chevrolet Corvette (C3), tredje generation, i god stand, årgang 1968 til 1982 koster fra 10.000 dollars.

BMW M3 cabriolet fra 2006

Nyd denne super velholdte BMW M3 (E46) cabriolet fra 2006. Den har kørt 75.000 km og yder 333 HK. Er udstyret med SMG gearkasse og farven hedder Trible sort. Bilen har kun haft to ejere, vi fandt den i staten Georgia.

Ford Mustang Shelby GT500

En sjælden Ford Mustang Shelby GT500 fra 2007, med 6 gears manual gearkasse. Bilen har kun har kørt 9.000 km. Ud af den samlede produktion på 10.847 biler, er bilen én af 209 eksemplarer i denne farvekombination. Vi fandt bilen hos en samler i North Carolina.

Afgifter på veteranbiler

Registreringsafgiften for veteranbiler beregnes på to måder; enten ud fra 75% af bilens oprindelige afgiftspligtige værdi eller ud fra bilens aktuelle handelspris. Den laveste af de to beregninger, er den registreringsafgift som du skal betale.

Læs mere om skalaknæk og hvordan du beregner registreringsafgiften

Import bilens stand

I hvilken stand ønsker du at bilen skal være? Skal den være i perfekt stand, eller drømmer om du et restaureringsprojekt? Herunder kan du få overblik over de forskellige kategorier.

Kategori 1.
Perfekt stand. Bilen er i samme stand eller i endnu bedre stand end den var, da den forlod fabrikken.

Kategori 2.
Fremragende stand. Bilen er i fremragende original stand, eller er i en meget velrestaureret stand. Bilen er i næsten fejlfri.

Kategori 3.

Flot stand. Bilen fremstår med en ældre restaurering, eller som originalbil med minimal slitage.

Kategori 4.
God stand. Bilen fremstår i fuldstændig oprindelig stand, eller med en ældre restaurering. Bilen er velplejet og har været brugt til daglig kørsel

Kategori 5.
Bilen fremstår med slid, og har behov for lettere mekanisk eller kosmetisk arbejde eller lettere restaurering. Bilen er uden større fejl.

Kategori 6.
Bilen har behov for restaurering af motor, karosseri, interiør eller af chassis. Bilen kan være mere eller mindre komplet, og mangler muligvis nogle dele.

Ford Galaxie 500 fra 1966 med en 390 motor.
Chevrolet Malibu 1965, custom bygget af Boyd Coddington.

Vi er USA-importen.
Vi hjælper dig med rådgivning, køb og import.

USA-importen er 100% købers rådgiver. Det er dansk fødte Thomas Lindow som sammen med sin kone Kari ejer USA-importen.

Thomas har boet i North Carolina i mere end 20 år og har formidlet køb og import af mere end 1.400 biler og motorcykler gennem årene. Kunderne er både privatkunder og forhandlere.

Du får hjælp af en ekspert, der kender det amerikanske bilmarkedet og som ved om det er et godt køb eller om det er noget du skal holde dig langt væk fra.

Thomas og Kari Lindow fra USA-importen

Vi finder bilen for dig

Vi er købers rådgiver, som på dine vegne forhandler med sælgeren. Vi tester og undersøger bilen – alt det du ikke kan tjekke via billeder og video.

Bilkøb og transport i USA

Vi forhandler på vegne af dig med sælgeren. Når du har godkendt bilen, sørger vi for alt papirarbejdet og transport til nærmeste shipping havn.

Shipping fra USA til Danmark

Vi sørger for at bilen bliver læsset i container og for shipping til Danmark. Transporttiden af bilen fra USA til Danmark er cirka fire uger.

Vi modtager bilen i Danmark

Når bilen ankommer til Danmark, tager speditionsfirmaet – vores faste samarbejdspartner – imod bilen og sørger for kontrol og toldklarering.

Overdragelse af bilen til dig

Når du og speditøren sammen har gennemgået bilen, får du overdraget nøglerne og alle bilens papirer og du kan kører hjem med din nye bil.

Forsikring under transporten

Vi anbefaler, at du tegner en transportforsikring. Den dækker skader opstået under transport samt ved på- og aflæsning.

Sådan siger vores kunder

5
{Fra første opkald var Thomas virkelig professionel og klar over opgaven! Han hjalp mig med at vælge den rigtige båd og leverede en super service! Det var ikke gået uden ham! Samtidig fik han ting til at ske hurtigt! Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalingen og det er ikke sidste gang at jeg bruger Thomas! Mvh Joachim Moltke{
Joachim Moltke
5
{It was a great and enjoyable experience dealing with Thomas. Everything went very smooth and he was always very quick to respond with the help needed. He found the Pickup that I was looking for, and I can highly recommend him and his business.{
Michael Poulsen
5
{Thomas er en super rar fyr!!! som overholder aftaler og kender til reglerne med shipping. Han var en kanon hjælp til at af en nærmest strandet truck hjem fra en mark laaaaangt ude på landet i Oklahoma.{
Søren Mortensen
5
{Har lige hentet min nye F 150 Lightning i havnen i Bremerhaven, og må sige har aldrig før fået så god behandling til så billig en pris. Kan kun anbefale at tage fat i Thomas hos USA-importen hvis i skal have en bil hjem. Han tog endvidere fat i den forhandler jeg var ved at købe bil af og sparede mig for 2000$. Tak for en god oplevelse Thomas LC{
Lars Christensen
5
{Thomas fra USA-Importen er utrolig nem at arbejde sammen med og giver en fantastisk service. Man føler, at der er et oprigtigt ønske fra Thomas, om at kunden får den korrekte behandling, og at oplevelsen bliver en succes. Jeg ville klart bruge Thomas og USA-Importen igen, såfremt behovet opsår.{
Mikkel Skov
5
{Jeg skulle have en båd fragtet fra Miami til Danmark, hvor Thomas hjalp med undersøgelse af sælger, crating af båden, lastbil fragt med eskorte til havn i USA, fragt til DK samt indfortoldning. Altsammen klappede og båden ankom til tiden, uden problemer. Skal jeg have bil/båd importeret fra USA en anden gang, bliver det også gennem Thomas. Varmeste anbefalinger!{
Thomas R.
5
{Det her været den bedste oplevelse at handle MC gennem Thomas. Meget professionel og hele tiden information undervejs i forløbet. Jeg vil helt sikkert benytte USA Importen igen.{
Lars Hansen
5
{Det var en rigtig god og professionel oplevelse at handle med Thomas. Der er virkelig styr på tingene, og så er det et firma som man kan stole på. Kan virkelig anbefales. Tak for hjælpen. Søren Skjær.{
søren skjær
5
{Pludselig stod jeg med en købt og betalt Ford F 150 Lightning (el-bil) Og et andet shipping firma havde givet op med at få den sendt til Danmark. Jeg kontaktede USA-importen (Thomas) Han fik hentet bilen, ordnet papirer, proppet den i en container og læsset den på et skib på bare 14 dage (sådan). Thomas er god at tale med. Han lytter, svarer og vender hurtig tilbage med informationer. Thomas har styr på hans forretning. Mange tak for hjælpen Thomas. Mvh den glade nye Ford F 150 Lightning ejer. Kim Hansen tlf 20104811.{
Kim Hansen
5
{Det var lidt af et spring, at hoppe ud i at importere en bil fra USA, og jeg havde aldrig klaret det uden hjælpen fra Thomas. Lige fra vores første snak var han meget åben og hjælpsom, og han hjalp med at køre ret langt ind i landet, få en en god handel i hus, og give en ret præcis beskrivelse af bilens stand. Det var endda i juleferien og med kort varsel at han tog afsted, så virkelig en god service. Bilen er hjemme, og passer perfekt med mine forventninger, så det næste projekt får Thomas også lov at hjælpe mig med at skaffe hjem.{
Christian Rohde
5
{Hej min oplevelse med Thomas er rigtig god, kan kun på det varmeste anbefale ham, super fyr flink og hjælpsom som tager sig tid til at forklare de forskellige aspekter mht. import - rigtig god til at melde tilbage og sidst men ikke mindst ærlig så kan kun på det ALLERVARMESTE ANBEFALE THOMAS til import at din drømme vogn hvad enten du selv finder den eller ønsker han gør det.{
Jørgen Gammelby
5
{Thomas hjalp de vi skulle flytte fra USA tilbage til DK. Han var en stor hjælp og fik alt arrangeret på en uge da jeg pludselig var under pres. Alt gik som det skulle og container var i DK på 7 uger og havde ingen problemer med noget. Pris var efter min opfattelse meget fin. Vil bruge ham igen til en hver tid. Jens{
Jens von Haven
5
{Thomas has helped us to get 2 cars from the US to Denmark. Thomas is very responsive, friendly and very experienced in his trade. This was all a lot easier then expected. Can absolutely recommend Thomas.{
Jelle Klapwijk
5
{Jeg er glad for al den hjælp Thomas gav mig. Jeg kan varmt anbefale Thomas. Christian Nielsen{
Chris
5
{Thomas har hjulpet mig med efterhånden mange biler fra USA. Alle er gået efter planen og uden nogen problemer. Så kort og godt en super service og kan anbefales.{
Jesper Jørgensen
5
{Har nu brugt Thomas til at finde og hjemsende et par biler, det har kørt over al forventning, og han har derudover brugt meget søgetid på at finde, bese og lokalisere biler til mig, han ved hvad og hvilken kvalitet af biler jeg forventer at modtage i Danmark, og styrer hele logistikken efterfølgende til man selv kan afhente bilen på havnen i DK. Kan kun give mine varmeste anbefalinger....{
Kurt Sørensen
5
{Jeg har fået Thomas til at søge og ringe på adskillige amerikanske annoncer for at finde mig den helt rigtige Ford Galaxie model. Thomas lagde masser af tid og ildhu i at hjælpe mig helt fra starten. Da jeg selv fandt en interessant bil, klarede Thomas både kontakt til sælger samt besigtigelse, handel og fragten. Thomas har været meget tillidsvækkende, og har været usædvanlig informativ og 120% kontaktbar under hele forløbet. Bilen er i øvrigt superfed og helt som forventet.{
Jannick
5
{Ganske enkelt en gut som jeg må sige, jeg til enhver tid vil anbefale. Historikken er, at han har stået for at få fragtet mine 2 biler til Danmark og må sige at der er styr på tingene. Altid meddelsom ved evt. ændringer 💪💪😎😎, så tag og kontakt Thomas, så kører det bare hvis du skal ha noget hjem. Mvh Per Brun{
Per Brun
5
{Købte sidste sommer en Peterbilt truck i USA, som Thomas hjalp med at få hjem. Havde undervejs lidt udfordringer med blandt andet sælger, men Thomas var en kæmpe hjælp, og fik det til at lykkes. Regner med at det skal prøves igen, og det bliver helt sikkert Thomas næste gang også.{
Thomas Pedersen
5
{Mange tak for hjælpen med at få min traktor hjem til DK (IH 3788).{
Brian Præst
5
{Thomas hjalp mig med at få mit indbo hjem fra USA (Liftvan). Han var super hjælpsom og søgte løsninger hele tiden. Kommunikation var perfekt og prismæssigt meget rimelig. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Thomas.{
Christian
5
{Kanon service og information om hvad der foregår fra start til slut. Virkelig god oplevelse at importere bil med USA-importen!{
Per K
5
{God service, meget nemt at samarbejde. Fik den bil som jeg har ønsket. {
Kristaps Goldingers
5
{Den er FED og kører som en drøm, tak for hjælpen Thomas!{
Eike Deistler
5
{Jeg har lige modtaget en gammel Corvette fra USA, og alt gik heldigvis godt, i sær på grund af Thomas, der stod for en rigtig fin service inden for råd/vejledning og transport. Det er nemt at komme i kontakt med Thomas, både via telefon og mail.{
Gregers Valeur

Jeg kan også hjælpe dig

Jeg hedder Thomas Lindow. Jeg har siden 2001 hjulpet mine danske kunder, både private og professionelle, med at finde biler og motorcykler her i USA og med at importere dem til Danmark. Jeg kan også hjælpe dig, så skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål.

Kari og Thomas Lindow indehavere af USA-importen.

Import af elbil

Overvejer du at importere en brugt eller ny elbil, så er er udvalget i USA stort. Samtidig er udstyrsniveauet er grundlæggende noget højere end i Europa. På plus siden tæller også at klimaet i mange stater er helt ideelt, hvis ønsker en bil uden rust.

Få overblikket over bilmærker og modeller på siden Import af elbil

Bilmærker og modeller i USA

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Ford USA

Ford Motor Company blev stiftet i 1903. Deres første succes var den legendariske Ford T model, som blev introduceret i 1908. I 1948 begyndte Ford produktionen af F-serien, en af de bedst sælgende pickup trucks i USA. I 1955 kom Ford Thunderbird (T-Bird) på markedet, og i 1964 blev Ford Mustang lanceret.

Ford Motor Company er i dag den næststørste bilproducent i USA og femte største på verdensplan. I 2018 rundede Ford ti millioner producerede eksemplarer af Ford Mustang.

De mest efterspurgte Ford modeller:

Ford Mustang (1964 til nu)
Ford Bronco (1966-1996)
Ford F100/F150 (Fra 1948 til nu)
Ford Fairlane (1955-1970)
Ford Galaxy (1958-1974)
Ford Econoline (1961- nu)
Lincoln Continental (1939-til nu)
Ford Thunderbird (1955-1997) og (2002-2005)

Chevrolet

Chevrolet blev grundlagt i 1911, og syv år senere i 1918 blev Chevrolet opkøbt af General Motors (GM). De har siden været en division i General Motors koncernen. Chevrolet introducerede i 1950’erne og 1960’erne blandt andet modeller som Chevrolet Corvette og Chevrolet Camaro.

I dag producerer og sælger Chevrolet en bred vifte af bilmodeller, alt fra minibiler til mellemstore erhvervskøretøjer, til det amerikanske marked.

De mest efterspurgte modeller:

Chevrolet Corvette (1953-)
Chevrolet Camaro (1966-2002)
Chevrolet Impala (1958-1985)
Chevrolet Chevelle (1964-1977)
Chevrolet Nova (1962-1979)
Chervolet 3100 (1947-1955)

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.
Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Chrysler, Plymouth, Dodge og Jeep

Chrysler Corporation blev etableret i 1925 af Walter P. Chrysler. Chrysler producerede lige fra starten biler under eget navn, og overtog efterfølgende flere andre bilmærker som Jeep, Dodge, Plymouth og RAM. I dag er Chrysler en del af koncernen Fiat Chrysler Automobiles, og har hovedkontor Michigan.

De mest efterspurgte modeller:

Dodge Challenger (1969-nu)
Dodge Charger (1966-nu)
Plymouth Cuda (1964-1974)
Plymouth Road Runner (1968-1980)
Chrysler 300 (1962-1971)
Chrysler 300 letter series (1955-1965)
Chrysler LeBaron (1977-1994)
Plymouth Barracuda (1964-1974)
Dodge Charger (1966-1978, 1982-1987 og 2006-)

Porsche USA

I 1948 startede Porsche en mindre produktion af deres første model Porsche 356. I 1950 flyttede Porsche fra Østrig til Stuttgart i Tyskland, og samme år fik Porsche den første amerikanske ordre fra importøren Max Hoffman i New York. I 1963 etablerede Porsche sit eget distributionsnet i USA. I 1982 grundlagde Porsche selskabet Porsche Cars North America med hovedkontor i Nevada.

De mest efterspurgte modeller:

Porsche 356 (1950-1965)
Porsche 914 (1969-1976)
Porsche 911 (1963-)
Porsche 924 (1976-1988)
Porsche 944 (1982-1991)
Porsche 928 (1977-1995)
Porsche Boxster (1996-)
Porsche Cayenne (2002-)

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.
Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

BMW USA

BMW har været på det amerikanske marked siden 1956, og fra 1994 med egen produktion i USA. I 1975 åbnede den første BMW-forhandler i USA, og i 2016 var BMW det tolvte mest solgte bilmærke i USA.

BMW’en på billedet er en sjælden BMW 507 roadster, som blev produceret af fra 1956 til 1959. Oprindeligt var det planen af eksporter den til USA, men det viste sig at den var for dyr, hvilket resulterede i et samlet produktionstal på 252 biler.

De mest efterspurgte modeller:

BMW 02 serie (BMW 1602 til BMW 2002 1966-1975)
BMW 3-serie (1975-)
BMW M3 (1985-)
BMW 5-serie (1972-)
BMW M5 (1983-)
BMW 6 serie (1976-1989)
BMW M6 (1983-)
BMW 7 serie (1977-)

Mercedes-Benz USA

Mercedes-Benz har været på det amerikanske marked siden 1952, hvor importøren Max Hoffmann i 1950’erne og 1960’erne importerede europæiske luksusbilmærker til USA. I 1965 grundlagde Mercedes sit eget importselskab Mercedes-Benz USA.

De mest efterspurgte modeller:

Mercedes-Benz 250 til 280 (W108 1965-1973)
Mercedes-Benz C-klasse (1993-)
Mercedes-Benz E-klasse (1993-)
Mercedes-Benz S-klasse (1972-)
Mercedes-Benz SL (1954-)

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.
Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Volvo USA

I 1955 startede Volvo sin eksport til USA med modellen Volvo 444. I 1956 etablerede Volvo sit hovedkontor i Detroit, som blev flyttet til New Jersey i 1958. I 1960’erne stadfæstede Volvo sin position på det amerikanske marked, blandt andet med Volvo Amazon og Volvo 140 serien.

De mest efterspurgte modeller:

Volvo 444 og 544 (1956-1966)
Volvo Amazon (1959-1970)
Volvo P1800 (1961-1972)
Volvo P1800ES (1971-1973)
Volvo 140 serien (1967-1974)
Volvo 164 (1968-1975)
Volvo 200 serien (1975-1993)
Volvo 700 serien (1982-1992)
Volvo 900 serien (1990-1998)

Honda USA

I 1959 åbnede Honda sit første oversøiske importselskab i Los Angeles. I dag er selskabet beliggende i Californien. Honda har siden 1982 haft egen fabrik i Ohio, med produktion af biler og motorcykler.

De mest efterspurgte modeller
Honda N600 (1967-1972)
Honda Civic (1973-)
Honda CR-X (1984-1991)
Honda Accord (1976-)
Honda NSX (1990-2005)
Honda Prelude (1978-2001)

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.
Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Toyota USA

Med hovedkvarter i Hollywood, Californien, begyndte Toyota i 1958 salget i USA, i starten med blandt andet Toyota Land Cruiser. I 1965 blev Toyota Corona introduceret og i 1968 blev programmet udvidet med verdensbilen Toyota Corolla. I 1986 åbnede Toyota sin første bilfabrik i USA.

De mest efterspurgte modeller:
Toyota Corolla (1968-)
Toyota Supra (1981-2002)
Toyota MR2 (1984-2007)
Toyota Camry (1993-)
Toyota Celica (1970-2005)
Toyota Land Cruiser (1958-)
Toyota Crown (1958-)

Nissan (Datsun) USA

Nissan etablerede deres amerikanske datterselskab i USA, i Californien i 1960. I starten var det med modeller som Datsun Fairlady roadster, Datsun 411, og senere Datsun 510 og Datsun 240Z. Siden 1980 har Nissan haft egen produktion i USA med selskabet Nissan Motor Manufacturing Corporation.

De mest efterspurgte modeller
Datsun 240Z
Datsun 260Z
Datsun 280Z
Datsun 510
Datsun B210GX
Nissan 300zx
Nissan Truck
Nissan Maxima

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.
Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Mitsubishi USA

I 1971 indgik Mitsubishi og Chrysler en aftale om at Chrysler skulle sælge Mitsubishis biler under Chryslers varemærke. I 1981 valgte Mitsubishi at sælge deres biler under eget brand, og etablerede Mitsubishi Motors North America.

De mest efterspurgte modeller:
Mitsubishi Montero (1982-)
Mitsubishi FTO (1994-2000)
Mitsubishi 3000GT (1990-2000)
Mitsubishi Lancer Evolution (2003-2016
Mitsubishi Eclipse (1989-2011)

VW USA

VW har siden 1949 været solgt i USA. og i 1955 blev Volkswagen of America etableret. Fra 1955 til 1965 voksede antallet af forhandlere til over 900. Volkswagen Beetle var selskabets bedst sælgende model, og den blev i 1975 blev erstattet af den forhjulstrukne VW Rabbit (VW Golf).

De mest efterspurgte modeller
VW Beetles (type 1)
VW type 2 T1, Volkswagen bus (1955-1967)
VW type 2 T2, Volkswagen bus (1967-1979)
VW Karmann Ghia (1955-1974)
VW Rabbit (VW Golf 1975-)
VW Scirocco (1974-1992)
VW Dasher (VW Passat 1975-)

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.
Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Oldsmobile

Oldsmobile startede bilproduktionen i 1897. I 1908 blev Oldsmobile en divition i General Motors. Oldsmobile mærket var kendt for sin banebrydende teknologi og design. Som brand lå Oldsmobile i midten af GMs fem divisioner, rækkefølgen var Chevrolet, Pontiac , derefter kom Oldsmobile, og øverst så Buick og Cadillac. Produktionen stoppede i 2004 på grund af voksende konkurrence fra de importerede premium bilmærker.

De mest efterspurgte modeller:
Oldsmobile Toronado (1966-1992)
Oldsmobile 88 (1949-1999)
Oldsmobile Cutlass Supreme (1965-1997)
Oldsmobile Omega (1973-1984
Oldsmobile 442 (1964-1991)

Buick

Buick Motor Co. blev grundlagt 1903 og blev i 1908 en af grundpillerne i General Motors (GM) koncernen. På det nordamerikanske marked blev Buick markedsført som et premium-bilmærke, placeret lige under Cadillac. Fra 1924 til 1980 producerede Buick kun motorer med seks eller flere cylindre. Den første Buick V8 blev introduceret i 1953. I dag sælges Buick i USA, Canada og Mexico samt til Kina, som står for 80% af Buicks bilsalg.

De mest efterspurgte modeller
Buick Skylark (1953-1998)
Buick Electra (1959-1990)
Buick Riviera (1962-1999 )
Buick Centurion (1970-1973)
Buick Skyhawk (1974-1989 )
Buick GSX (1970-1972)
Buick Roadmaster (1936-1958 samt 1991-1996)
Buick Century (1936-2005 )
Buick LeSabre (1959-2005)

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Biler, som vi har hjulpet kunder med

Gennem årene er det blevet til mere end 1.200 biler og motorcykler, som vi har hjulpet vores kunder med. Her ser du et lille udpluk af bilerne.

Porsche 911 fra 1970.
Chevrolet Corvette 2016 C7R-edition.
Ford Mustang coupe 1968.
Chevrolet Scottsdale pickup truck fra 1981 med en 350 motor.
Ford F100 ranger pickup truck fra 1979 med 302 motor.
Dodge d100 pickup truck 1957, motor 383.
Chevrolet 3100 pick-up truck fra 1956.
Chevrolet Corvette C2.
Bentley Continental GT.
Porsche 911 Turbo kom på markedet i 1975. Siden lanceringen har 911 Turbo været topmodellen i 911-serien. Turbo modellen er 12 cm breddere i forhold til øvrige 911-modeller.
Den første generation af VW Type 2 med splitrude, blev produceret 1950 til 1967. Amerikanske VW entusiaster omtaler de forskellige modeller ud fra antallet af vinduer.
Mercedes Benz 200 serien, blev introduceret i USA i 1968. I 1969 kom 200 serien også som copué. 200 serien blev faceliftet i 1973, blandt andet med en noget større kofanger.

Jeg ringer dig gerne op, hvis du har spørgsmål

Nogle gange er det mere effektivt at tale sammen, så ringer jeg dig gerne op, skriv blot hvilket tidspunkt som passer dig bedst.

Kari og Thomas Lindow indehavere af USA-importen.
USA-importen logo

USA-importen
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som står for alt det praktiske, når din bil eller motorcykel ankommer til Danmark.

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

Følg os på Facebook og på YouTube.