Hvad koster det at importere en brugt MC?

Import af Harley Davidson motorcykler fra USA

Import af brugt MC fra USA

Drømmer du om at importerer en brugt motorcykel fra USA? Vi kan hjælpe dig, hvad enten det skal være en nyere brugt motorcykel, en klassisk motorcykel eller veteranmotorcykler. Vi klarer alt det praktiske omkring køb og import til Danmark.

Specialist i import af MC

USA-importen er specialiseret i import af brugte motorcykler fra USA. Det er primært Harley Davidson motorcykler som efterspørges, men har du andre ønsker kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Mange af de motorcykler vi hjælper med af importere er Vi hjælper både private kunder og virksomheder med at finde, transportere og importere brugte motorcykler og biler fra USA.

Hvem er USA-importen?

Det er danske Thomas Lindow, som sammen med sin kone Kari, er indehaver af USA-importen. Thomas har boet i North Carolina i mere end 20 år og har formidlet køb og import af mere end 1.200 biler og motorcykler gennem årene. Thomas har en stor erfaring og viden, som du kan trække på, når du skal finde din drømmemotorcykel eller bil.

Om USA-importen

Harley-Davidson Panhead fra 1953. Import fra USA.

Harley-Davidson Panhead fra 1953

Harley-Davidsons Panhead motor blev fremstillet i perioden fra 1948 til 1965, hvor den blev afløst af Shovelhead motoren. I filmen Easy Rider kørte skuespillerne Peter Fonda og Dennis Hopper begge på en Harley-Davidson Panhead.

Harley Davidson Electra Gide Ultra Classic

Harley Davidson Electra Gide Ultra Classic

Harley-Davidsons Electra Gide model blev introduceret i 1983 og var i produktion til 2016.

Mercedes Benz 200-serie fra 1975. Klassiske brugte biler via USA-importen.

Harley-Davidson Heritage 114ci

Harley-Davidsons Heritage model har været produceret siden 1986. Heritage modellen Indbegrebet af en amerikansk cruiser med vintage-detaljer som har rødder tilbage 1960’erne.

Trin for trin køb og import

Du kontakter os med dine ønsker, så afsøger vi mulighederne for at finde det rigtige match.

Vi finder motorcyklen
Vi finder motorcyklen. Vi gennemgår den grundigt samt prøvekører den. Vi sender dig fotodokumentation, som vi sammen gennemgår over telefonen. Vi gennemgår papirer og anden dokumentation.

Transport fra køber til terminal
Vi sørger for transporten til den nærmeste shippingterminal. Som regel er det Charleston, men shipping fra terminalerne i New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres. Vi henter over hele USA.

Shipping transport fra USA
Transporten med skib. Motorcyklen bliver lastet i en skibscontainer, hvor den bliver spændt godt fast og det sikres, at den ikke kan rykke sig under sejladsen. Efter cirka fire uger ankommer den til Danmark.

Ankomst til Danmark
I Danmark bliver motorcyklen modtaget af et af de speditørfirmaer, vi samarbejder med. Speditøren sørger for at den bliver deklareret i tolden og frigivet til dig. Du får overdraget motorcyklen, den amerikanske registreringsattest og toldpapirer.

Fire priseksempler på import af Harley Davidson

Hvad koster en brugt Harley Davison i USA? Her er fire eksempler på Harley Davison motorcykler, som vi har hjulpet kunder med at importere til Danmark.

Der kan være stor forskel motorcyklens stand og pris. Ønsker du en motorcykel i perfekt stand eller en motorcykel som skal restaureres helt eller delvis.

Harley Davidson Fat Boy
Harley Davidson Fat Boy fra 2006, købspris kr. 40.500. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 15.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 65.500.

Harley Davidson Dyna
Harley Davidson Dyna fra 2006, købspris kr. 34.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 15.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 49.000.

Harley Davison ultra classic
Harley Davison ultra classic fra 1996, købspris kr. 34.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 15.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 49.000.

Harley Davidson Shovelhead
Harley Davidson Shovelhead 1986, købspris kr. 34.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 15.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 49.000.

Bemærk alle priserne er eksklusive danske afgifter.

Vi finder også motorcyklen til dig
Udvalget af Harley Davidson motorcykler i USA er stort og her rigtig gode muligheder for at finde det du ønsker. Kontakt os for at høre om mulighederne. Ring +1 704 942-7327 eller skriv info@usaimporten.dk

Stort udvalg i USA

Det store udvalg af motorcykler i USA gør, at dine muligheder for at finde lige præsis det du ønsker, er meget større i forhold til udvalget i Danmark. Her er har du en række eksempler.

Harley Davidson
Blandt andet: Harley-Davidson Sportster, Harley Davidson Fat Boy, Harley Davidson Dyna, Harley Davison Ultra Classic, Harley Davidson Shovelhead og Harley Davidson Electra Glide.

Indian
Blandt andet: Indian Chief, Indian Chieftain, Indian Springfield og Indian Roadmaster.

Honda
Blandt andet: Honda CB450, Honda CB750, Honda CBX, Honda Goldwing, Honda CB1100 og Honda Fireblade.

Yamaha
Blandt andet: Yamaha Venture Royale, Yamaha FJ, Yamaha GTS, Yamaha Tracer, Yamaha FZX Yamaha XJR, Yamaha XS og Yamaha XSR.

BMW
Blandt andet: BMW R-Series, BMW K 1200 og BMW R 1200.

Triumph
Blandt andet: Triumph Bonneville, Triumph Trophy, Triumph TR6, Triumph Trident.

BSA
Blandt andet: BSA Rocket 3, BSA A50, BSA A65, BSA B25 og BSA C25.

Hvornår er en motorcykel en veteranmotorcykel?

En motorcykel eller en bil skal være mindst 30 år gammel for at kunne registeres som veterankøretøj. Først når køretøjet er over 35 år gammel betragtes motorcyklen eller bilen automatisk som et veterankøretøj. Derfor skal du selv bede om at få ændret motorcyklens eller bilens status hos SKAT.

For motorcykler og biler over 35 år skal der betales registreringsafgift ud fra en anden beregningsformel, end hvis køretøjet er under 35 år.

Se mere på SKATs hjemmeside om afgifter

Priser – hvad koster det?

Research og personlig inspektion inden køb.
Pris fra DKK 1000 til 6.500 afhængig af afstanden fra vores kontor i North Carolina.

Selve handlen og transport til havneterminalen
Salær samt omkostninger til transport fra sælger til udskibningshavn.
Pris fra DKK 10.000.

Transport af motorcyklen med skib fra USA til Danmark.
Fra DKK 10.000 til DKK 15.000.

Transportforsikring
Vi anbefaler, at du tegner en transportforsikring, der dækker eventuelle skader opstået under transport og ved på- og aflæsning. Forsikringen er helt frivillig, men vi opfordrer dig til at tegne forsikringen.

Prisen på transportforsikringen er 3% af motorcyklens købspris.

Overvejer du import af en Harley-Davidson motorcykel?

Hvis du spørgsmål om import af Harley-Davidson fra USA, så skriv endelig til mig.

Kari og Thomas Lindow indehavere af USA-importen.
Honda CA95 Benly Touring 1965 veteran motorcykel USA-importen.

Honda motorcykler

Honda begyndte at producere motorcykler i 1955 og har siden starten af 1960’erne været på det amerikanske markedet. De skabte reklamekampagnen “You meet the nicest people on a Honda” i USA, som grundlage Hondas stærke position i USA.

Harley Davidson klassisk MC USA-importen.

Harley-Davidson

Harley og Davidson byggede i 1904 deres første motorcykel og grundlagde i 1907 firmaet Harley-Davidson. Harley-Davidson det fjerdeældste motorcykelmærke i verden og har i dag fabrikker i York, Pennsylvania; Milwaukee, Wisconsin og Kansas City samt uden for USA i Brasilien, Indien og Thailand.

Mercedes Benz 200-serie fra 1975. Klassiske brugte biler via USA-importen.

Triumph motorcykler

Triumph Engineering Co Ltd blev grundlagt i 1885 i England og eksisterede frem til 1983 hvor virksomheden gik konkurs, samme år blev selskabet Triumph Motorcycles Ltd skabt og er i dag Englands største producent af motorcykler, hvor af en stor del bliver eksporteret til USA.

Harley Davidson modeller USA-importen.
USA-importen logo

USA-importen
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som står for alt det praktiske, når din bil eller motorcykel ankommer til Danmark.

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

Følg os på Facebook og på YouTube.