Overblik over dine udgifter ved import af bil fra USA

Omkostninger ved bil import

Vi hjælper dig med alt vedrørende dit køb. Vi gennemgår bilen, så er du sikker på at den svarer til dine forventninger. Vi sender billede dokumentation til dig og gennemgår inspektionen med dig over telefonen.

Vi gennemgår bilen, så er du sikker på at den svarer til dine forventninger. Du får billede dokumentation som vi gennemgår med dig over telefonen.

Inspektion og billede dokumentationen inden køb

Vi hjælper dig med alt vedrørende dit køb i USA. Vi gennemgår personligt bilen, motorcyklen eller båden, før du siger ”ja” til at købe den. Så er du helt sikker på at den svarer til dine forventninger. Når vi har gået den grundigt igennem, sender vi billede dokumentationen til dig. Derefter ringer vi dig op, og gennemgår inspektionen med dig.

Pris fra DKK 650 til 6.500 pr. bil, MC eller båd, afhængig af afstanden fra vores kontor i North Carolina.

Selve handlen og transport til havneterminalen

Når du har besluttet dig for at købe bilen, lægger vi ud for depositum, som du indfrier, når du betaler den fulde købspris sammen med vores salær.

Når vi har modtaget pengene, henter vi bilen og transporterer den til havnen i Charleston. Vi kan alternativt arrangere transport til terminalen i New York, Miami i Florida, Los Angeles i Californien, Norfolk i Virginia, Jacksonville i Florida eller Houston i Texas. Vi sørger for afhentning over hele USA – også selvom bilen ikke kan køre.

Omkostningerne til indlandsfragten afhænger af, hvilken stat og by bilen skal transporteres fra og afstanden til udskibningshavnen.

Pris fra DKK 10.000.

Transport af bilen fra USA til Danmark

Omkostningerne til selve skibstransporten er pr. bil, motorcykel eller båd. Det varierer alt efter om det er en 20 fods container, eller en 40 fods container, der benyttes.

Prisen for en container fra USA til Danmark: Fra DKK 10.000 til DKK 15.000.

Dodge Ram.

BMW M6.

Datsun 260Z.

Vi anbefaler:

Transportforsikring

Vi anbefaler, at du tegner en transportforsikring, der dækker eventuelle skader opstået under transport og ved på- og aflæsning. Forsikringen er frivillig, men vi opfordrer dig til at tegne forsikringen.

Prisen er 3% af bilens købspris.

Husk også:

Told og moms ved import af bil

Da bilen er indført fra et land uden for EU, skal du betale told og importmoms. Bemærk, at hvis der er tale om en bil, der er over 30 år gammel, hvor modellen ikke længere er i produktion, og at bilen fremstår i original stand, anses bilen som et samlerobjekt, og du skal ikke betale told, men kan nøjes med at betale fem procent i moms.

Porsche 911

Den første Porsche 911 kom i 1963. I 1973 fik 911 en gennemgribende opdatering, den kaldes for G modellen og var i produktion fra 1973 til 1989.

USA-importen
249 Faust Road
NC 28036 Davidson
Charlotte, North Carolina, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

© USA-importen 2017-2020. Udvikling og design: Admeex design.

© USA-importen 2017-2020. Udvikling og design: Admeex design.