Vi henter biler over alt i USA

Dansk import af amerikanerbiler

Når vi har fundet den rigtige bil, henter vi og transporterer den til nærmeste shipping terminal. Herefter transporteres bilen med skib og cirka fire uger efter ankommer bilen til Danmark.

Vi transporterer bilen til den nærmeste shipping terminal. Herefter transporteres bilen med skib og cirka fire uger efter ankommer bilen til Danmark.

Vi finder din drømmebil

På det amerikanske bilmarked er der naturligvis et kæmpe udvalg af nye og brugte amerikanske biler. Der er de klassiske amerikanske biler, som for eksempel Ford Mustang og Corvette Stingray, så er der de klassiske europæiske biler, som Mercedes, Porsche, BMW samt mange flere.

Import af amerikanerbiler

Du har formegentlig et klart billede af din drømmebil. Uanset om du ønsker en ny, en klassisk eller en veteranbil, så vi finder bilen til dig. Vi tager ud og gennemgår og prøvekører bilen – så du er sikker på, at den lever op til dine forventninger.

Transport og shipping

Når vi har fundet bilen, henter vi den og transporterer den til nærmeste shipping terminal. Som regel er det Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres. Vi henter over hele USA – også hvis bilen ikke kan køre.

I tidsrummet fra, at bilen bliver hentet hos sælger og til den transporteres til shippingterminalen, står den tørt, sikkert og forsikret i vores lagerhal i Charleston. Vi kan dog ikke garantere for, hvordan bilen opbevares i andre havne.

Fragt af bil fra USA til Danmark
Når bilen skal transporteres med skib, bliver den lastet i en skibscontainer. Her bliver bilen surret godt fast og det sikres at den ikke kan rykke sig under sejladsen – selv ikke ved en storm over Atlanten. Efter cirka fire uger ankommer bilen til Danmark.

Ankomst til Danmark

Når bilen ankommer til Danmark, bliver den modtaget af et af de speditørfirmaer vi samarbejder med. Speditøren sørger for at bilen bliver deklareret i tolden og frigivet til dig.

Inden bilen ankommer, bliver du kontaktet af speditørfirmaet og du aftaler med dem, om de skal være behjælpelige med at tømme containeren og eventuelt fragte den til din hjemme- eller virksomhedsadresse.

Du får overdraget bilens nøgler, den amerikanske registreringsattest og toldpapirer – og du er nu den glade ejer af en hjemtaget amerikanerbil.

Se mere om priser

Klassiske amerikanske biler – Ford Thunderbird fra 1956 er en klassisk bil som mange drømmer om.

Import af veteranbil fra USA – det er denne Chevrolet Fleetmaster cabriolet fra 1948 et godt eksempel på.

Ford pickup truck. Pickup trucks en populær biltype, når det gælder import af amerikanerbiler.