Vi er købers rådgiver, der klarer alt det praktiske for dig

Import af US biler og motorcykler

Transport

Hvad enten du vælger, at vi sørger for inspektion og handel, eller du selv står købet, så skal bilen eller motorcyklen transporteres fra sælgeren til den nærmeste shippingterminal.

Vi henter og transporterer bilen eller motorcyklen til nærmeste shippingterminal. Det er mest Charleston vi bruger, men det kan også arrangeres via shippingterminalerne i New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston. Vi henter over hele USA – også hvis bilen eller motorcyklen ikke kan køre.

I tidsrummet fra, at vi henter køretøjet hos sælger, og til den transporteres til shippingterminalen, står den tørt, sikkert og forsikret i vores lagerhal i Charleston. Vi kan dog ikke garantere for, hvordan bilen opbevares i andre havne.

Shipping fra USA

Når bilen skal transporteres med skib, bliver den lastet i en skibscontainer. Her bliver bilen surret godt fast, og det sikres at den ikke kan rykke sig under sejladsen – selv ikke ved en storm over Atlanten. Efter cirka fire uger ankommer bilen til Danmark.

Transport og shipping fra USA til Danmark.. USA-importen sørger for tryg og sikker shipping transport.

Ankomst til Danmark

Når bilen eller motorcyklen ankommer til Danmark, bliver den modtaget af et af de speditørfirmaer vi samarbejder med. Speditøren sørger for at køretøjet bliver deklareret i tolden og frigivet til dig.

Inden køretøjet ankommer bliver du kontaktet af speditørfirmaet. Du aftaler med dem, om de skal være behjælpelige med at tømme containeren, og eventuelt fragte den til din hjemme- eller virksomhedsadresse.

Du får overdraget nøglerne til køretøjet, den amerikanske registreringsattest og toldpapirer – og du er nu den glade ejer af en hjemtaget amerikanerbil eller motorcykel.

Vi hjælper dig med finde drømmebilen eller motorcyklen i USA

US bil, europæisk eller japansk?

Her i USA er der naturligvis et kæmpe udvalg af brugte biler. Der er de klassiske amerikanerbiler, som Ford Mustang og Corvette Stingray, men du finder også mange af klassiske europæiske biler, som Mercedes, Porsche, BMW og Audi. Uanset om det er amerikanerbiler, europæiske biler eller japanske biler, så er udstyrsniveauet meget højt herover i forhold til biler i Europa.

Bilmarkedet i USA

Motorcykel import fra USA

Udvalget af brugte motorcykler i USA er stort – meget stort. Det betyder, at dine muligheder for at finde den helt rigtige motorcykel er meget større i her i USA i forhold til udvalget i Danmark. Det er blandt andet mærker som Harley Davidson, Indian, Honda, Yamaha, BMW, Triumph og BSA.

Import af klassiske motorcykler

Vi henter selv køretøjet

Befinder bilen eller motorcyklen sig i den sydøstlige del af USA, er det os selv som står for transporten. Vælger du at vi står for købet på vegne af dig, så er inspektion, handel og transport ofte i én og samme process. I det øvrige USA er det vores faste samarbejdspartner som står for transporten fra sælger til shipping terminalen.

Hvad koster det?

Når din bil ankommer til Danmark

Hvad koster en amerikanerbil, en pick-up truck eller en klassisk europæer?

Her er fire eksempler på typiske og efterspurgte modeller, som vi har hjulpet kunder med at finde og importere til Danmark.

Husk at der kan være stor forskel på bilens stand. Skal det være en bil i perfekt stand eller skal det være en bil som har behov for restaurering. Få overblik over de forskellige kategorier på import bilens stand.

Ford Mustang 1966
Ford Mustang fra 1966, købspris kr. 85.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 20.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 105.000.

Porsche 911 1977
Porsche 911 fra 1977, købspris kr. 175.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 20.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 195.000.

Chevrolet C10 pickup-truck 1982
Chevrolet C10 pickup-truck fra 1982 kr. 70.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 20.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 90.000.

Chevrolet Camaro 1967
Chevrolet Camaro fra 1967, købspris kr. 130.000. Handel, inspektion, transport og fragt kr. 20.000. Samlet pris leveret i Danmark kr. 150.000.

Bemærk at priserne på de fire eksempler er eksklusive danske afgifter.

Vi finder også bilen til dig
Netop fordi udvalget i USA er så stort, er der rigtig gode muligheder for at finde lige den bil du ønsker. Du altid velkommen kontakte os for at høre nærmere om den bil du ønsker. Ring på +1 704 942-7327 eller skriv til os: info@usaimporten.dk

Beregning af registreringsafgift på veteranbiler

Ford Mustang fra 1966.

Porsche 911 fra 1977.

Chevrolet Camaro fra 1967.

Typiske spørgsmål

Kan i hjælpe med import af en skadet bil?

Ja, hvis du ønsker vores hjælp til køb og import af en skadet bil eller motorcykel, så hjælper vi dig gerne.

Kan det betale sig at importere en klassisk Mercedes fra USA?

I nogle tilfælde vil det bedre kunne betale sig at importere den brugte Mercedes fra Tyskland. Men omvendt, er fordelen ved at importere en brugt BMW fra USA, at bilerne her har et meget højere standard udstyrsniveau, og at brugtbilpriserne er lavere i USA end i Tyskland.

Kan jeg få reservedele leveret sammen med bilen i containeren?

Ja, lige så meget der er plads til, ikke kun i selve bilen, men også i containeren.

Hvem foretager inspektionen af bilen før købet?

Det er altid os selv, som foretager inspektionen.

Urtolig flot istansat veteranbil, Dodge WD21 1 Ton Pickup fra 1947.

Det er stigende interesse for youngtimere, som denne Chevrolet Corvette fra 1987.

Chevrolet Silverado. Pickup trucks klassen er populær indenfor amerikanerbiler.

Seneste nyheder

Jeg ringer dig gerne op, hvis du har spørgsmål

Nogle gange er det mere effektivt at tale sammen, så ringer jeg dig gerne op, skriv blot hvilket tidspunkt som passer dig bedst.

Kari og Thomas Lindow indehavere af USA-importen.
USA-importen logo

USA-importen
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som står for alt det praktiske, når din bil eller motorcykel ankommer til Danmark.

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

Følg os på Facebook og på YouTube.