Import af amerikanske biler:

Den danske ekspert i USA

Vi finder bilen for dig, vi er dine øjne og ører på det amerikanske bilmarkedet. Siden 2006 har vi formidlet køb og import at mere end 1.200 biler. Hver uge bliver nye biler sendt af sted.

Siden 2006 har vi formidlet køb og import at mere end 1.200 biler. Hver uge bliver nye biler sendt af sted.

Din danske kontakt i USA

Det er danske Thomas som ejer USA-importen, Thomas har boet i Charlotte, i sydstaten North Carolina i 20 år. Thomas er den danske ekspert i import af amerikanske biler fra USA, og det er Thomas selv, du får fat i, når du ringer eller skriver, så kommunikationen foregår altid på dansk.

Vores formål er at gøre det sikkert og trygt for dig at købe bil i USA. Så undgår du at skulle igennem en række agenter, leverandører, sælgere og forhandlere, der fordyrer og forlænger processen.

Selvom det primært er biler, vi formidler, så er der ikke dét, vi ikke kan finde og transportere hjem til Danmark for dig – bare spørg.

Vi er dine øjne og ører

Det behøver ikke at være dyrt at få drømmebilen hjem. Du skal bare fortælle os hvad du søger og hvad dit budget er, så gør vi alt hvad vi kan for at finde bilen til dig. Vi er dine øjne og ører i USA.

Hvis du allerede har fundet lige præcis dén bil det skal være, kan du sende os ud og inspicere den, så vi kan se om den lever op til dine forventninger.

Når drømmebilen er fundet, sikrer vi at alt lige fra inspektion, pengeoverførsel og papirer til at transport på land og lastning af containeren på skibet, forløber smidigt og trygt. Du bliver informeret under hele forløbet.

Se priser her

Erfaring

Gennem de seneste 12 år har vi formidlet køb og import at mere end 1.200 biler. Hver uge bliver nye biler sendt af sted. Vores erfaring er stor, også hvis du har brug for hjælp i forbindelse med køb og import af motorcykel, båd og meget andet – bare spørg.

Ring eller send en e-mail

Jeep Wrangler.

Porsche 911.

Harley Davidson.

Ford F100 ranger pickup truck fra 1979 med 302 motor.

Mopar hot-rod garage. Dodge d100 pickup truck 1957.

Dodge d100 pickup truck 1957, motor 383.

Den danske ekspert i import af US biler

Chevrolet Corvette Stingray

Chevrolet Corvette Stingray C3 blev produceret fra 1968 til 1982.

Udvikling og webdesign: Admeex design