Specialist i køb og import af biler og motorcykler

Din direkte kontakt i USA

Dansk ekspert i USA

Danske Thomas Lindow ejer sammen med sin kone Kari USA-importen. Det er Thomas du kommer i kontakt med, når du skriver eller ringer til os. Det er også Thomas der står for forhandling og gennemgang af bilen eller motorcyklen før du køber. Kari står for den administrative del samt booking af lastbiler og tolddeklarering fra kontoret i Charlotte.

Thomas har boet i North Carolina i mere end 20 år, hvor han hjulpet både private og virksomheder med import af biler og motorcykler fra USA til Danmark. Gennem årene er det blevet til import af mere end 1.200 biler og motorcykler.

Vi har kontor i Charlotte, North Carolina og hovedlager i Charleston, South Carolina.

Købers rådgiver

USA-importen er købers rådgiver, når Thomas forhandler med sælger, varetager han udelukkende dine interesser. Det er Thomas du kontakter, når du skriver eller ringer. Du undgår dermed at skulle igennem en række agenter, leverandører, sælgere og forhandlere, der fordyrer og forlænger processen.

Vi ser det som vores fornemste opgave at gøre det sikkert og trygt for dig som køber at importere drømmebilen eller motorcyklen til Danmark.

Få mere information om services og priser.

Kontakt direkte

Har du brug for hjælp til at finde bilen eller motorcyklen, så kontakt Thomas på e-mail eller ring på +1 704 942-7327.

Ønsker du at Thomas ringer dig op, skriv blot hvilket tidspunkt der passer dig bedst.

Kari Lindow, USA-importen.

Thomas Lindow, USA-importen.

USA-importen logo

USA-importen
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som står for alt det praktiske, når din bil eller motorcykel ankommer til Danmark.

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

Følg os på Facebook og på YouTube.