Import af amerikanske biler:

Den danske ekspert i USA

Vi finder bilen for dig, vi er dine øjne og ører på det amerikanske bilmarkedet. Siden 2001 har vi formidlet køb og import af mere end 1.200 biler og motorcykler. Hver uge sender vi nye containere afsted til Danmark.

Vi finder bilen for dig, vi er dine øjne og ører på det amerikanske bilmarkedet. Siden 2001 har vi formidlet køb og import af mere end 1.200 biler og motorcykler. Hver uge sender vi nye containere afsted til Danmark.

Din danske kontakt i USA

Det er danske Thomas Lindow som sammen med sin kone Kari ejer USA-importen. Det er Thomas du har kontakten med, når du ringer eller skriver. Kari står for den administrative del samt booking af lastbiler og tolddeklarering. Thomas har boet i North Carolina i mere end 20 år, hvor han hjulpet både private og virksomheder med import af biler og motorcykler fra USA til Danmark. Gennem årene er det blevet til mere end 1.200 biler og motorcykler.

Vores formål er at gøre det sikkert og trygt for dig at købe bil i USA. Så undgår du at skulle igennem en række agenter, leverandører, sælgere og forhandlere, der fordyrer og forlænger processen.

Selvom det primært er biler og motorcykler, vi formidler, så er der ikke dét, vi ikke kan finde og transportere hjem til Danmark for dig – bare spørg.

Vi er dine øjne og ører

Det behøver ikke at være dyrt at få drømmebilen hjem. Du skal bare fortælle os hvad du søger og hvad dit budget er, så gør vi alt hvad vi kan for at finde bilen til dig. Vi er dine øjne og ører i USA.

Hvis du allerede har fundet lige præcis dén bil det skal være, kan du sende os ud og inspicere den, så vi kan se om den lever op til dine forventninger.

Når drømmebilen er fundet, sikrer vi at alt lige fra inspektion, pengeoverførsel og papirer til at transport på land og lastning af containeren på skibet, forløber smidigt og trygt. Du bliver informeret under hele forløbet.

Se priser her

Erfaring

Siden 2001 har vi formidlet køb og importeret mere end 1.200 biler og motorcykler til Danmark. Hver uge bliver nye biler og motorcykler sendt af sted. Vores erfaring er stor, også hvis du har brug for hjælp i forbindelse med køb og import af eksempelvis både, men det kan også være andre ting – bare spørg.

Ring eller send en e-mail

Jeep Wrangler.

Porsche 911.

Harley Davidson.

Den danske ekspert i import af US biler

Chevrolet Corvette Stingray

Chevrolet Corvette Stingray C3 blev produceret fra 1968 til 1982.

USA-importen
249 Faust Road
NC 28036 Davidson
Charlotte, North Carolina, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

© USA-importen 2017-2020. Udvikling og design: Admeex design.

© USA-importen 2017-2020. Udvikling og design: Admeex design.