Pickup-trucks til salg

Største udvalg af pickup-trucks

Det største udvalg af pickup trucks finder du på det amerikanske bilmarked. For amerikanerne er vilde med pickup trucks, i 2020 var de tre mest solgt biler Fords F-serie, Chevrolet Silverado og RAM pickup som de tre øverste på salgslisten.

Med et årligt nybils salg på omkring 12 millioner pickup trucks burde der være særdeles gode muligheder for at finde drømmebilen i USA. Uanset om du er på jagt efter en nyere pickup truck, en yongtimer eller en veteran pickup truck.

Hvad søger du efter?

I hvilken stand ønsker du at bilen skal være? Skal den være i perfekt stand, eller drømmer om du et restaureringsprojekt? Herunder kan du få overblik over de forskellige kategorier.

Kategori 1: Perfekt stand. Bilen er i samme stand eller i endnu bedre stand end den var, da den forlod fabrikken.

Kategori 2: Fremragende stand. Bilen er i fremragende original stand, eller er i en meget velrestaureret stand. Bilen er i næsten fejlfri.

Kategori 3: Flot stand. Bilen fremstår med en ældre restaurering, eller som originalbil med minimal slitage.

Kategori 4: God stand. Bilen fremstår i fuldstændig oprindelig stand, eller med en ældre restaurering. Bilen er velplejet og har været brugt til daglig kørsel

Kategori 5: Bilen fremstår med slid, og har behov for lettere mekanisk eller kosmetisk arbejde eller lettere restaurering. Bilen er uden større fejl.

Kategori 6: Bilen har behov for restaurering af motor, karosseri, interiør eller af chassis. Bilen kan være mere eller mindre komplet, og mangler muligvis nogle dele.

Priser – hvad koster en pickup truck?

Her er fire eksempler på pickup trucks. Der kan stor forskel på priserne i forhold til bilens stand og i forhold til at markedsprisen løbende ændre sig.
Hvad koster en Ford Mustang fra 1966? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet Silverado 5.7 L V8 4×4 1996
For en Chevrolet Silverado fra 1996 starter priserne ved omkring kr. 50.000. En Silverado i flot stand, som bilen på billedet koster fra kr. 100.000.

Prisen for handel, inspektion, transport og shipping til Danmark koster fra kr. 35.000.

Husk at beregne de danske afgifter.

Hvad koster en Chevrolet C10 pickup-truck fra 1982? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet C10 1985
For en Chevrolet C10 fra 1985 starter priserne ved omkring kr. 50.000. En C10 i flot stand, som bilen på billedet koster fra kr. 100.000.

Prisen for handel, inspektion, transport og shipping til Danmark koster fra kr. 35.000.

Husk at beregne de danske afgifter.

Hvad koster en Chevrolet Camaro fra 1967? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet Silverado 1982
For en Chevrolet Silverado fra 1982 starter priserne ved omkring kr. 40.000. En Silverado i flot stand, som bilen på billedet koster fra kr. 70.000.

Prisen for handel, inspektion, transport og shipping til Danmark koster fra kr. 35.000.

Husk at beregne de danske afgifter.

Hvad koster en Chevrolet C10 pickup-truck fra 1982? Se pris eksempler USA-importen.

Chevrolet C10 1982
For en Chevrolet C10 fra 1982 starter priserne ved omkring kr. 40.000. En C10 i flot stand, som bilen på billedet koster fra kr. 100.000.

Prisen for handel, inspektion, transport og shipping til Danmark koster fra kr. 35.000.

Husk at beregne de danske afgifter.

Her du kan finde brugte pickup trucks

Her finder du brugte pickup trucks, der gode muligheder for at finde den rigtige bil. Her er nogle af de steder du kan søge.

Autotrader og Classics Autotrader, her finder du både næsten nye biler, youngtimers, klassiske biler og veteranbiler.

Carsforsale, her finder du både næsten nye biler, youngtimers, klassiske biler og veteranbiler.

Hemmings, har et stort udvalg af nyere biler, youngtimers, klassiske biler og veteranbiler.

Facebook marketplace, stort udvalg, alt fra fine biler til skrotbiler. Vær ekstra opmærksom svindel annoncer når du søger her.

Det skal du være opmærksom på

Vær opmærksom på, at der også kan være faldgruber. Blandt andet kan være svært at vurdere om bilen også er i lige som god stand som billederne foregiver.

Prisen kan give også dig en indikation, er det et tilbud som næsten er for godt til at være sandt, så er der grund til at være ekstra på vagt og måske se i andre retninger.

 

Desuden skal du være opmærksom på at kan der være falske annoncer, annoncer med for eksempel billeder taget fra en anden sælgers annonce, hvor formålet er at få køber til at overføre hele eller en del af salgsprisen, hvor køber efterfølgende ikke kan få kontakt med sælger og står tilbage uden bilen og pengene.

Når du har fundet bilen

Når du har fundet den rigtige pickup truck, kan være en god ide at alliere sig med en erfaren ekspert med indgående kendskab til det amerikanske bilmarkedet.

Hos USA-importen hjælper vi gerne dig med at kontakte sælger og finde ud af alt om bilen, historik, dokumentation og eventuelt prisforhandling.

Vi tilbyder også at gennemgå og prøvekører bilen hos sælger hvis du ønsker det, på den måde er du sikret mod ubehagelige overraskelser. Vi tager et beskedent honorar for denne service, men kan være penge som er godt givet ud og din forsikring mod uønskede overraskelser. Prisen for inspektion af en bil er fra DKK 1000. Prisen er afhængig af afstanden til sælger.

Transport og shipping til Danmark

Hvad enten du selv køber bilen eller at vi køber bilen for dig, så tilbyder USA-importen at hjælper vi dig med transporten fra sælger og shipping til Danmark.

Vi henter og transporterer bilen til nærmeste shippingterminal. Det er mest Charleston vi bruger, men det kan også arrangeres via shippingterminalerne i New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston. Vi henter over hele USA – også hvis bilen ikke kan køre.

I tidsrummet fra, at vi har hentet bilen hos sælger, og til bilen afskibes, står den tørt, sikkert og forsikret i vores lagerhal i Charleston. Vi kan dog ikke garantere for, hvordan bilen opbevares i andre havne.

Omkostningerne til selve skibstransporten varierer alt efter om det er en 20 fods container, eller en 40 fods container, der benyttes. Prisen for en bil i container fra USA til Danmark er fra DKK 21.000.

Jeg ringer dig gerne op, hvis du har spørgsmål

Nogle gange er det mere effektivt at tale sammen, så ringer jeg dig gerne op, skriv blot hvilket tidspunkt som passer dig bedst.

Kari og Thomas Lindow indehavere af USA-importen.
USA-importen logo
USA-importen
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.
E-mail: info@usaimporten.dk

Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som står for alt det praktiske, når din bil eller motorcykel ankommer til Danmark.

Import af containergods til Danmark? Læs mere på USA-shipping, her hjælper vi private og virksomheder med transport og shipping af containergods.

© USA-importen 2017-2024. Udvikling og design: Admeex design

© USA-importen 2017-2024. Udvikling og design: Admeex design